Aantrekkelijke Wellness-actie

2020, 16 januari


Twee bijzondere overnachtingen met twee vouchers voor saunabezoek aan de Veluwse Bron of Thermen Bussloo voor slechts € 95,00 p.p. Dat is drie dagen intens genieten op de Veluwe.

Wat is fijner dan een heerlijk zacht bed na een hele dag relaxen in de sauna? Blijf heerlijk lang badderen. Haal 's morgens bij ons de sleutel en je kunt 's avonds zo laat terugkomen als je wilt. En wil je daarna lekker lang uitslapen? Het ontbijt komt wanneer jij wilt. Zo begint een heerlijke luie relaxdag.

Sauna-arrangement
Dit arrangement geldt alleen op basis van een boeking voor twee personen. Je krijgt twee overnachtingen in een comfortabele gastenkamer van Silogie Bed & Breakfast met ontbijt op je kamer, incl. verse jus en warme broodjes.

De vouchers geven toegang tot een van de sauna's op een dag naar keuze. Via de sauna is er de mogelijkheid om een behandeling of massage te boeken. (Kosten hiervoor zijn niet inbegrepen in het arrangement)
Denk aan badkledingdagen en de aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Voorwaarden van dit arrangement:
Het arrangement is geldig op aankomstdagen zo/ma/di/wo.
en alleen rechtstreeks te boeken bij Silogie via website contact of reserveringsformulier.CONTACT       
           

MEER Nieuws

weer open!

Vanaf 20 mei 2020 opent Silogie de deur weer voor haar gasten. U bent van harte welkom! Uiteraard houden wij ons aan de RIVM richtlijnen om uw verblijf zo veilig te maken. ...

Lees meer >>

BIJZONDER ETEN - BIJZONDER SLAPEN!

Loop op je gemak naar Grand-Café Cornelis en, na Bijzonder Eten..........., Bijzonder Slapen bij Silogie! Zie Bed&Breakfast/arrangementen   ...

Lees meer >>

Silogie op Zoover
 

Speciale vermelding op Zoover

Een bijzonder inspirerende locatie voor overnachten en creatief bijeenkomen in een landelijk sfeer van een Veluwse graanmalerij.

Lees hier de volledige beoordeling >>